Chiftelute de cartofi

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2011 | 55029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi fierti in coaja
  • 1 ceapa mare
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3-4 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • ulei pt prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi:

Se spala legumele si se curata. Cartofii se dau pe razatoarea mare, ceapa, usturoiul, patrunjelul si ardeiul se toaca marunt. Se amesteca ingredientele cu ouale si faina, se potriveste gustul de sare si piper. Cu ajutorul unei linguri pui chiftelutele in ulei incins si le prajesti  pe ambele parti pana devin aurii. Le scoti pe hartie absorbanta.

Sunt neasteptat de gustoase si le poti consuma si calde dar si reci.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

babi5 1

21.07.2013, 22:55

Criss 1

21.11.2013, 08:00

Foarte bune. Mie sincer imi plac mai mult chiftelutele din legume decat cele din carne.

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:50

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din orez